Færdselsrelateret førstehjælp

Tilmelding til Færdselsrelateret førstehjælpskursus 

DET ER IKKE ET KRAV, AT DU ER ELEV HOS TØNDER TRAFIKSKOLE FOR AT KUNNE DELTAGE PÅ VORES 8 TIMERS FØRSTEHJÆLPSKURSUS. ALLE ER VELKOMNE - UANSET HVILKEN KØRESKOLE MAN ER TILKNYTTET :-)

Priser

8 timers kursus i færdselsrelateret førstehjælp

Pris Pr. 1. januar 2024 Kr. 695,-

VELKOMMEN TIL HOLDSTART I FØRSTEHJÆLP

Har du spørgsmål til førstehjælp, eller til din tilmelding - så kontakt venligst Dorte Nissen på kontaktinformationerne længere nede på siden.

Undervisningen i førstehjælp foregår på Hartmannsvej 19, 6270 Tønder. Her møder du Førstehjælpsinstruktør Annelise Borum og Dorte Nissen. 

Hvorfor vælge os?

  • Alle er velkomne - uanset dit valg af køreskole
  • Vi er altid 2 førstehjælpsinstruktører til stede under kurset 
  • Begge førstehjælpsinstruktører har stor erfaring med unge mennesker. Dorte er uddannet Pædagog og har været livredder, Annelise er uddannet Kørelærer og har arbejdet med unge mennesker i snart 18 år
  • Top engageret undervisning, hvor ALLE deltager
  • Praktiske øvelser/scenarier, så virkelighedsnære som muligt
  • Vi har det sjovt med en masse deltageraktivitet
  • Der er tid og overskud til at tage individuelle hensyn og ekstra omsorg ved særlige behov
  • Elevernes respons efter endt kursus, er meget positiv

Husk - I kan til en hver tid kontakte os, hvis I er i tvivl om noget, har brug for hjælp osv. 

Vi opdaterer løbende vores facebookside og hjemmeside i tilfælde af yderligere informationer/ændringer. 

INTET KØREKORT UDEN FØRSTEHJÆLP!

Det er IKKE et krav, at du er elev hos Tønder Trafikskole for at kunne deltage på vores 8 timers Færdselsrelateret førstehjælpskursus.

Alle er velkomne - uanset alder, hvilken køreskole man er tilknyttet, om man blot ønsker førstehjælpskursus som privatperson, chauffører hos flextrafik der ønsker opdatering af deres kursusbevis mv.

Ønsker du blot at lære Hjerte-Lunge-Redning (HLR) er du velkommen til kun at deltage på Del 1 (Førstehjælp ved hjertestop) - Dette gælder ikke køreskoleeelever, da de har brug for 8 timers kursus.

Lovkrav:
Alle som erhverver kørekort første gang skal gennemgå et 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus (Bemærk at du godt kan begynde på dit kørekort og sideløbende tage førstehjælpskursus).

Del 1 (4 timers førstehjælp ved hjertestop) Del 2 (4 timers færdselsrelateret førstehjælp)

Du kan først blive tilmeldt køreprøven, når du har erhvervet dig et kursusbevis – så tilmeld dig allerede nu, så er du godt på vej til et kørekort og undgår ventetid i den sidste ende!

8 timers kursus i færdselsrelateret førstehjælp
Pris: Pr. 1. januar 2024 Kr. 695,-

Betalingsbetingelser: Når du har modtaget en bekræftelse på mail vedr. din tilmelding til kursus i færdselsrelateret førstehjælp fra os, bedes du overføre din betaling til:

Skærbæk Sparekasse 
Reg. nr.: 9839
Kontonummer: 8850212482

JEG HAR KNALLERTKØREKORT. MIT FØRSTEHJÆLPSBEVIS ER UNDER ET ÅR GAMMELT - HVAD GØR JEG?

Da dit førstehjælpsbevis er under 1 år gammelt, så er det fuldt gyldigt og et nyt kursus er ikke nødvendigt. Dog skal dit bevis være gyldigt, når du starter på selve kørekortet.

JEG HAR traktorkørekort - HVAD GØR JEG?

Intet førstehjælpskursus - men medbring kopi af dit kørekort til din kørelærer.

Hvis du har spørgsmål til din tilmelding eller vedr. betaling - så bedes du kontakte Dorte Nissen på mobil nr. 22119395 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  

Når du har trykket på SEND knappen, vil der efter få sekunder komme et andet vindue op med SÅDAN - din mail er sendt til Tønder Trafikskole I/S. 

Du vil efterfølgende selv modtage en mail med bekræftigelse direkte fra os i løbet af 3 hverdage! Hører du ikke fra os i løbet af de 3 hverdage - bedes du kontakte os igen (i tilfælde af at der evt. har været fejl ved afsendelsen, så vi ikke har modtaget din tilmelding.

Du er først sikret din tilmelding, når du modtager en mail fra os med nærmere information og opkrævning på betaling.

© TØNDER TRAFIKSKOLE I/S
v/ Annelise Borum · Brian Matthiesen · Preben S. Jørgensen