tt logo fv 200px
- Bliv sikker og kvik i al trafik!

Tilmelding til holdstart 

VIGTIGT - Alle felter markeret med * skal udfyldes, før din mail kan blive afsendt til køreskolen. HUSK også at markere den holdstart du ønsker :-)

Vær meget omhyggelig med udfyldelse af formularen. Ellers vil der opstå problemer med afsendelsen.
Hvis du har problemer med formularen, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du er først sikret din tilmelding, når du modtager et brev med nærmere information fra os. Modtager du det ikke inden 3 hverdage - så kontakt os venligst (Husk at tjekke dit spamfilter, før du kontakter os - vores mails kan nogle gange havne der ;-)

Vær opmærksom på at der er retningslinjer for elever og kørelærere pga. situationen med Covid-19. Det betyder bla., at man ikke kan deltage i undervisningen, hvis man ikke kan fremvise et "coronapas", hvor man skal dokumenterer om man enten har en negativ test, har været smittet, eller er vaccineret) - Se de helt konkrete retningslinjer på forsiden af vores hjemmeside!

Du kan også sende en mail eller sms til os, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

 

 

Du har mulighed for at tilmelde dig transport til eftermiddagsteori i Tønder. Dette gælder som sagt KUN "Eftermiddagsteori" :-).

  

Når du har trykket på SEND knappen, vil der efter få sekunder komme et andet vindue op med SÅDAN - din mail er sendt til Tønder Trafikskole I/S. Modtager du ikke denne besked - så er din tilmelding IKKE afsendt! Prøv evt. fra en computer - hvis du tilmelder dig via din mobil - det kan give problemer.

Du vil efterfølgende selv modtage en mail med bekræftigelse direkte fra os i løbet af 3 hverdage! Hører du ikke fra os - bedes du kontakte os igen (i tilfælde af at der evt. har været fejl ved afsendelsen, så vi ikke har modtaget den :-)

Du er først sikret din tilmelding, når du modtager en mail fra os med nærmere information.

© TØNDER TRAFIKSKOLE I/S
v/ Annelise Borum · Brian Matthiesen · Preben S. Jørgensen